sobota
25.11.2017
Refresh
06:06

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Šport
Izpad Hercogove v Bukarešti
Polona Hercog se, po uspehu v Wimbledonu, tokrat poslavlja že v prvem kolu. Polona Hercog se, po uspehu v Wimbledonu, tokrat poslavlja že v prvem kolu. (John E. Sokolowski/Reuters)
J. M.
pon, 17.07, 16:34

Bukarešta - Slovenska teniška igralka Polona Hercog, ki je na pravkar končanem turnirju v Wimbledonu z uvrstitvijo v tretje kolo dosegla uspeh kariere, je z nastopi nadaljevala na turnirju v Bukarešti. Po novem 190. gralka s svetovne teniške lestvice je že v prvem kolu morala priznati premoč turški predstavnici Cagli Buyukakcay, ki je na tej lestvici 25 mest pred Mariborčanko. Turkinja je dvoboj po dveh urah in 56 minutah dobila s 4:6, 6:3 in 7:6 v nizih.

V prvem sta ena drugi kot po tekočem traku odvzemali servise, saj je Hercogovi to uspelo trikrat, Buyukakcayevi pa dvakrat. V drugem nizu se je to zgodilo manjkrat, trikrat, vendar je tokrat to večkrat uspelo Turkinji. V zadnjem pa je to vsaki uspelo po enkrat in dvoboj je odločila podaljšana igra, v kateri je turška predstavnica povedla s 3:1, Hercogovi je uspelo izenačiti na 3:3, nato pa do konca »tie-breaka« ni osvojila niti točke več.


Icon mail Icon facebook Icon twitter
Šport


Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor