sobota
25.11.2017
Refresh
06:06

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Šport
Dino Murić se vrača na parket
Dino Murić se vrača na košarkarska igrišča v dresu Šenčurja. Dino Murić se vrača na košarkarska igrišča v dresu Šenčurja. (Jože Suhadolnik/Delo)
J. M.
pon, 17.07, 17:50

Šenčur - Nekdanji košarkarski reprezentant Dino Murić se vrača na košarkarske parkete. Po več kot enoletni odsotnosti zaradi poškodbe desnega kolena in dolgotrajni rehabilitaciji, ko je večino časa preživel v telovadnici in krepil vezi ter mišice okoli kolena, bo v prihodnji sezoni zaigral za edino prvoligaško moštvo, ki prihaja iz Gorenjske, Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Ljubljančan k Šenčurju prihaja kot okrepitev na položaju krilnega centra, gorenjska ekipa pa z njim počasi tudi sestavlja igralski kader, s katerim bo v prihajajoči sezoni na domačem prizorišču ciljala na uvrstitev v ligo za prvaka. Ljubljančan v klub prihaja kot zamenjava za Marka Pajića, ki se je s klubom že razšel.

Murić je v slovenskem državnem prvenstvu nazadnje nastopal v sezoni 2014/15. Pred prihodom v Šenčur je 27- letnik najprej od leta 2004 dalje nastopal za ljubljanske Parklje (vmes leto tudi kot posojen igralec pri LTH Castingsu v Škofji Loki), nato pa med leti 2010 in 2015 za Union Olimpijo.    


Icon mail Icon facebook Icon twitter
Šport


Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor