četrtek
27.07.2017
Refresh
10:30

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Multimedija
Jamajčan Shane Hudson na štartni črti finala na 400 metrov v kategoriji T47. Športni idoli

Bangladeški dvojčici Rabija in Rukija, ki imata zaraščeni glavi, na pregledu v bolnišnici v Daki. Enoletni deklici bosta morali počakati na zdravniško mnenje o tem, ali ju bodo lahko operirali, da bi ju varno ločilii. Fotografije dneva (26. 7.)

Na londonski premieri težko pričakovanega znanstvenofantastičnega filma Fotografije dneva (25. 7.)

Na jugu Švice v Ponte Brolli je potekalo mednarodno Red Bullovo tekmovanje v ekstremnih skokih s pečin. Tokrat so tekmovalci skakal z višine 15 metrov. Ujete tisočinke (17. 7.−23. 7.)

Utrinek z nogometnega turnirja med lokalnimi amaterskimi ekipami na stadionu iz slame z imenom Zenit Arena v ruskem naselju Krasnoje v regiji Stavropol. Fotografije dneva (24. 7.)

Brazilski sumoborec Kaisei in Mongolec Kyokushuho med med pripravo na trening. Sumo dejstva

Pogorišče v Zalogu

Jim Hampshire, oblečen v enega izmed likov iz sage Igra prestolov, na odprtju 48. izvedbe največjega izmed serije festivalov Comic-con, na katerem slavijo stripe, kostume, filme, videoigre in drugo popularno kulturo. Fotografije dneva (21. 7.)

Belgijski raziskovalec Jeroen Schuermans v roki drži človeške možgane v psihiatrični bolnišnici v belgijskem mestu Duffelu, ki so del zbirke več kot 3000 možganov, na katerih bodo delali raziskave o vzrokih za psihične bolezni. Fotografije dneva (20. 7.)

Rogličeva zmaga v slikah

Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor