četrtek
22.06.2017
Refresh
15:38

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Multimedija
Mladina se zabava v in ob reki Aare v Bernu na vroč poletni dan. Včerajšnji dan je bil v Londonu najtoplejši junijski dan vse od leta 1976. Vročinski val je zajel večino Evrope. Fotografije dneva (22. 6.)

Od srede do srede: Žerdin in Markeš o referendumu

Joga v kitajskem mestu Zhangye. Mednarodni dan joge

Katastrofalni gozdni požari na Portugalskem še vedno zaposlujejo več kot 2100 gasilcev, ki se noč in dan borijo z ognjenimi zublji. Požar na območju kraja Pedrógão Grande, severovzhodno od Lizbone, je najbolj problematičen od vseh. Gasilci in reševalne ekipe si ne morejo oddahniti, kljub temu da imajo pod nadzorom več kot dve tretjini gorišč. Fotografije dneva (21. 6.)

Maks Veselko je tudi uradno postal Guinnessov rekorder v kategoriji najvišje salte z zabijanjem na koš, in sicer z višino 3,55 metra. Strašno hudi: Maks Veselko

Na Portugalskem se še vedno več kot tisoč gasilcev bori proti najhujšemu gozdnemu požaru v zadnjih desetletjih. Ta je v soboto izbruhnil na območju kraja Pedrógão Grande in se nato razširil čez osrednji del države. Doslej je zahteval najmanj 62 žrtev, več kot 60 je poškodovanih. V državi so v nedeljo razglasili tridnevno žalovanje za žrtvami. Fotografije dneva (20. 6.)

V borbi mešanih borilnih veščin po pravilih UFC v Singapurju sta se v ringu pomerili Američanka Holly Holm in Brazilka Bethe Correa. Ujete tisočinke (12. 6.−18. 6.)

Portret manekena v zaodrju pred začetkom modne revije modne hiše Sulvam v Milanu. Fotografije dneva (19. 6.)

In this photograph taken on June 16, 2017 Afghan security forces patrol during an operation against Islamic State (IS) militants in the Tora Bora village of Pachir Aw Agam district in Nangarhar province.Islamic State fighters have captured Tora Bora, a mountain cave complex in eastern Afghanistan that was once the hideout of Osama bin Laden, officials said on June 15, despite pressure on the jihadists from US-led forces. / AFP PHOTO / NOORULLAH SHIRZADA Fotografije dneva (17. 6.)

Prostovoljci odmikajo avto na ulici v Kensingtonu, na zahodu Londona, da bi lahko vozilo z zalogami hrane in oblačil imelo pot do prizadetih, ki so zaradi požara v stanovanjski stolpnici ostali brez vsega. Fotografije dneva (16. 6.)

Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor