ponedeljek
11.12.2017
Refresh
16:02

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Gospodarstvo
Saša Mrak potrjena za izvršno direktorico Združenja Manager
Nova izvršna direktorica Združenja Manager Slovenije. Nova izvršna direktorica Združenja Manager Slovenije. (Matej Družnik/Delo)
M. F. K.
čet, 07.12, 16:58

Ljubljana - Upravni odbor Združenja Manager je na današnji seji soglasno potrdil Sašo Mrak za izvršno direktorico združenja. Mrakova bo položaj nastopila 1. januarja 2018.

Saša Mrak je na predstavitvi svoje vizijo in nadaljnjih usmeritev združenja danes med drugim poudarila, da se mora združenje tudi v prihodnosti razvijati kot platforma za profesionalizacijo managerske stroke, mednarodno povezovanje in sooblikovanje podpornega okolja.

Predsednik Združenja Manager Aleksander Zalaznik je septembra v sodelovanju s kadrovsko agencijo pričel izvajati postopek iskanja novega izvršnega direktorja oz. direktorice, zatem pa je oktobra za kandidatko imenoval Mrakovo, ki jo je danes potrdil še upravni odbor združenja.

Z ekipo v pripravo podrobnega programa

Nova izvršna direktorica je ob imenovanju poudarila, da je počaščena, ker ji je upravni odbor zaupal to vlogo in da lahko nadaljuje poslanstvo Združenja Manager. "Verjamem v moč človeškega kapitala in voditeljstva, ki v ospredje postavlja ta kapital. Želim, da so slovenskemu okolju in družbi zgled dobre prakse vodenja in upravljanja kot tudi, da je to okolje za delodajalce, podjetnike in kadre spodbudno tudi s pravnih in davčnih vidikov. Tako našo strokovno ekipo čaka sestava podrobnega programa, ki ga bomo predstavili na tradicionalnem Januarskem srečanju Združenja Manager.«Icon mail Icon facebook Icon twitter
Gospodarstvo


Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor