petek
15.12.2017
Refresh
00:00

A A A
Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor
Novice
Na slovenskih cestah tudi danes manjši zastoji
Fotografija je simbolična. Fotografija je simbolična. (Jure Eržen/Delo)
Ba. Pa., STA
ned, 13.08, 15:40

Ljubljana - Druga nedelja v avgustu mineva ob povečanem prometu in občasnih zastojih, daljše čakalne dobe pa so po podatkih policije na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

Na mejnem prehodu Dragonja tako znaša čakalna doba za izstop iz države dve uri, na bližnjem mejnem prehodu Sečovlje pa eno uro. Vozniki osebnih vozil na Gruškovju prav tako čakajo po eno uro, in sicer za vstop v Slovenijo, piše na portalu prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji dolg približno dva kilometra. Voznikom, ki so namenjeni proti Kranjski Gori, priporočajo izbiro izvoza Jesenice vzhod, Lipce.

Pol kilometra dolg zastoj je tudi na štajerski avtocesti pred priključkom Šentilj proti Avstriji. Zastoji so še na cestah Seča - Sečovlje, Šmarje - Dragonja ter Kranjska Gora - Trenta, in sicer čez Vršič pri delovni zapori v obe smeri.

Danes do 21. ure, na primorskih cestah pa do 22. ure sicer velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone, še spominjajo v prometno-informacijskem centru.

Podrobnejše informacije o stanju vprometu si lahko ogledate TUKAJ.


Icon mail Icon facebook Icon twitter
Novice


Zadnje novice Rubrike Uredniški izbor